FoodMarket

O nama

Foodmarket

S obzirom da živimo u vremenu globalizacije, otvorenog tržišta i velike konkurencije, uočili smo da domaći proizvođači hrane i pića, koji imaju autentične i kvalitetne proizvode nailaze na brojne prepreke i izazove na njihovom razvojnom putu.

Ako pogledamo malo dalje, izazovi se uočavaju i u nepoverenju kupaca u kvalitete proizvoda, nedostatku komunikacije i promocije pa sve do ujednačenijih standarda proizvodnje.

Zašto foodmarket?

Food Market je osnovan da stvori i jača pozitivan imidž srpske hrane i pića u zemlji i u inostranstvu kroz takmičenje u ocenjivanju kvaliteta proizvoda, kupcima ćemo vratiti poverenje u domaće proizvode putem tačnog, preciznog i bezkompromisnog ocenjivanja.

Akreditovana laboratorija i tim tehnologa će pomoći da, proizvodi dostignu svoj vrhunac u kvalitetu, a naš marketing tim ima zadatak da proizvode pozicionira na tržištu.

Cilj

Glavni cilj Food Marketa jeste da stvori ekosistem između proizvođača, državnih institucija, domaćih i stranih trgovinskih lanaca, kupaca i dobavljača pa sve do medija i šire javnosti.

Direktor

Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo proizvođačima hrane i pića u Srbiji putem nagradnog ocenjivanja proizvoda moći da obezbedimo međunarodno priznat znak i sertifikat koji je u svakom smislu obezbeđenje kvaliteta proizvoda.

Svi dobitnici našeg znaka biće vidljivi na turističkim rutama a imaće i svoje mesto u našim radnjama i online shopovima.

Pored ovih pogodnosti postoje još mnoge koje možete videti na posebnom odeljku našeg sajta.

Ako FOODMARKET posmatramo iz ugla potrošača, glavna korist jeste da kupovinom proizvoda sa našim znakom mogu biti sigurni da kupuje kvalitetan proizvod domaće proizvodnje.

Zoran Brljak
direktor@foodmarket.rs

Naši partneri