FoodMarket

Galerija

Ovde možete pogledati fotografije sa naših događaja

Oktobar 2023.

03.04.2023.

Ceremonija dodele nagrada

U ponedeljak, 03.04.2023. u našem objektu u Vrdniku održana je svečana ceremonija dodele nagrada proizvođačima koji su učestvovali na FoodMarket senzornom ocenjivanju kvaliteta proizvoda.
 
Proizvođačima su se obratili direktor FoodMarketa Zoran Brljak i sekretar udruženja industrije Privredne komore Vojvodine Zoran Trpovski.
 
Takmičari su nakon dodele imali priliku da razmene iskustva uživajući u predivnoj atmosferi i najkvalitetnijim domaćim proizvodima.

Oktobar 2021.

Prvo senzorno ocenjivanje na FoodMarket-u

Dan ocenivanja

Na slikama pored možete videti kako izgleda sam proces senzornog ocenivanja.

Ocenivanje se vrši u prostorijama sa velikom količinom dnevne svetlosti, kako bi se boja prozvoda mogla ustanoviti na što verodostojniji način, svaki član komisije udaljen je od drugog na propisnu razdaljinu i komunikacija među njima nije dozvoljena.

Takođe, na slikama možete videti i kako su proizvodi zapakovani, čime ograničavamo svaku mogućnost prepoznavanja proizvoda od strane članova komisije.

Kako bi kvalitet proizvoda bio što verodostojniji i bolji, proces otvaranja se obavlja neporedno pred serviranje.

 

Ceremonija dodele nagrada

Na slikama pored vam prenosimo delić sjajne atmosfere i još lepšeg druženja nakon dodele nagrada, uz koktel i degustaciju ocenjenih proizvoda.

Veliko hvala svim gostima što su svojim prisustvom uveličali naš događaj, a posebnu zahvalnost dugujemo prijateljima i partnerima iz Privredne komore Vojvodine i Privredne komore Srbije na podršci i zajedničkom kreiranju budućih poduhvata.